Hrudí
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.
200 Kč
Vybrat siTermíny 2025:
24.1.2025 Brtníky – výdej 14:00-15:30 hod
14.2.2025 Brtníky a rozvozy
k dispozici: flank steak, kostky na guláš, rump cap, vrchní a spodní šál, plec, kosti na polévku
28.2.2025 Brtníky a rozvozy
k dispozici: rumpsteak, flank a flap steak, oponka, kostky na guláš, květovka-rump cap, spodní šál, kližka, falešná svíčková, nízký a vysoký roštěnec, kosti na polévku
Pokud bude něco navíc, dáme to den před termínem(čtvrtek) v podvečer na facebook!
Zobrazuji všechny 4 výsledky
Zachtělo se vám pořádně silného masového vývaru nebo si chcete pomalu opéct žebra či hrudí a dopřát si tak šťavnatou obíračku? Vyberte si naše BIO hovězí maso a užijte si výjimečnou chuť.
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.
200 Kč
Vybrat siSměs kostí morkové, harfy a masové kosti. Morková kost – je kost s dutinou obsahující morek. Harfy jsou masité kosti. Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykostění. Všechny jsou vhodné na vývary.
50 Kč
Vybrat siMaso z hovězí oháňky je velmi dobré a nehodí se jen na silnou polévku. Zkuste ho pomalu dusit s červeným vínem a zeleninou. Na konci na vás bude čekat nebeská dobrota s křehkým masíčkem.
200 Kč
Vybrat siŽebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Žebro je nejlepší pomalu vařit na mírném ohni – spolu s morkovými kostmi získáte silný aromatický vývar. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
170 Kč
Vybrat si