Termíny prodeje masa

Termíny říjen:

11.10.2024 Brtníky a rozvozy

k dispozici: líčka, ledvinky, rumpsteak, flank steak, oponka, spodní šál, plec, nízký a vysoký roštěnec

25.10.2024 Brtníky a rozvozy

k dispozici: rumpsteak, spodní šál, plec loupaná, nízký a vysoký roštěnec

 

 

 

Doprava je dle rozvozových tras za částku 100 Kč, objednávka nad 2 000 Kč doprava ZDARMA
+420 739 084 601
0
Menu
E-shop
Vyberte kategorii
HOVĚZÍ MASO

Zobrazuji všechny 4 výsledky

Kosti, žebra a hrudí

Zachtělo se vám pořádně silného masového vývaru nebo si chcete pomalu opéct žebra či hrudí a dopřát si tak šťavnatou obíračku? Vyberte si naše BIO hovězí maso a užijte si výjimečnou chuť.

Filtrovat maso:
hovězí hrudí
# # #

Hrudí

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.

200 

Vybrat si
#

Kosti na polévku

Směs kostí morkové, harfy a masové kosti. Morková kost – je kost s dutinou obsahující morek. Harfy jsou masité kosti. Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykostění. Všechny jsou vhodné na vývary.

 

50 

Vybrat si
Oháňka
# #

Oháňka

Maso z hovězí oháňky je velmi dobré a nehodí se jen na silnou polévku. Zkuste ho pomalu dusit s červeným vínem a zeleninou. Na konci na vás bude čekat nebeská dobrota s křehkým masíčkem.

200 

Vybrat si
hovězí žebra
# # #

Žebro

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Žebro je nejlepší pomalu vařit na mírném ohni – spolu s morkovými kostmi získáte silný aromatický vývar. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

170 

Vybrat si