Falešná svíčková v celku
Velmi jemné maso vhodné na dušení, rychlé pečení nebo ragú, nejlepší maso na sváteční svíčkovou omáčku, používá se i na tatarák.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 1,5 – 2,0 kg ve vakuu.
400 Kč
Vybrat siTermíny červen:
13.6.2025 Brtníky a rozvozy
k dispozici: ledvinky
Pokud bude nějaké masíčko navíc, prosím sledujte ve čtvrtek 12.6.2025 náš facebook kolem 18 hod!
V červenci prodej masíčka nebude, ale budeme se na Vás těšit v srpnu, kde pro Vás máme dva termíny:
15.8.2025 a 29.8.2025 e-shop na tato termíny naskladníme koncem června.
Zobrazen 1. – 9. z 10 výsledků
Chystáte se připravit si pořádné šťavnaté steaky? Ať už vás čeká grilování na zahradě nebo se chystáte smažit maso doma na pánvi, naše BIO hovězí steakové maso vám zaručí, že konečný výsledek bude dokonalý. Můžeme vám doporučit veverku či plec.
Velmi jemné maso vhodné na dušení, rychlé pečení nebo ragú, nejlepší maso na sváteční svíčkovou omáčku, používá se i na tatarák.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 1,5 – 2,0 kg ve vakuu.
400 Kč
Vybrat siFlank steak je hovězí maso z pupku. Jeho nejlibovější část. Flank steaku vhodné na grilování a steaky nebo pečení v celku.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 0,7 – 1,3 kg ve vakuu.
360 Kč
Vybrat siFlap steaku vhodné na grilování a steaky nebo pečení v celku. Maso je velmi šťavnaté a silné chuti.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 0,9 – 1,3 kg ve vakuu.
360 Kč
Vybrat siKvětová špička je velice jemné maso, díky drobným vnitřním tukovým paprskům se steak udrží ve šťavnatém a nevysušeném stavu. I přesto je maso velmi libové.
380 Kč
Vybrat siMaso je vhodné nejen na steaky, ale v celku jej můžete upéct jako roastbeef a vychutnat si křehké růžové plátky jemného hřbetního masa, má málo tuku.
420 Kč
Vybrat siJinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 0,9 – 1,5 kg ve vakuu.
350 Kč
Vybrat siPlec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, vařené k omáčkám. Je vhodná na pečení, vaření a dušení.
280 Kč
Vybrat siVelmi kvalitní maso, používá se např. na pravý škrábaný tatarák, bifteky, někdo i na dušení, svíčkovou apod.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 1,5 – 2,5 kg ve vakuu.
1050 Kč
Vybrat siBáječné steakové maso, někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Veverka je pouze jediná na celém jatečném trupu. Je vhodná na: steaky, roastbeef a minutky, dušení a rolády.
Prodává se v celku.
Hmotnost 1 kusu je cca 0,5 – 0,8 kg ve vakuu.
350 Kč
Vybrat si