Termíny prodeje masa

Termíny duben:

12.4.2024 Brtníky (výdej 14 – 15 hod) a rozvozy

masíčko navíc bude na facebooku v podvečer 11.4.2024

26.4.2024 Brtníky a rozvozy

 

 

Doprava je dle rozvozových tras za částku 100 Kč, objednávka nad 2 000 Kč doprava ZDARMA
+420 739 084 601
0
Menu
E-shop
Vyberte kategorii
HOVĚZÍ MASO

Zobrazen 1. – 9. z 10 výsledků

Steaky

Chystáte se připravit si pořádné šťavnaté steaky? Ať už vás čeká grilování na zahradě nebo se chystáte smažit maso doma na pánvi, naše BIO hovězí steakové maso vám zaručí, že konečný výsledek bude dokonalý. Můžeme vám doporučit veverku či plec.

Filtrovat maso:
# #

Falešná svíčková v celku

Velmi jemné maso vhodné na dušení, rychlé pečení nebo ragú, nejlepší maso na sváteční svíčkovou omáčku, používá se i na tatarák.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 1,5 – 2,0  kg ve vakuu.

390 

Vybrat si
flank steak
# #

Flank steak

Flank steak je hovězí maso z pupku. Jeho nejlibovější část. Flank steaku vhodné na grilování a steaky nebo pečení v celku.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,7 – 1,3 kg ve vakuu.

 

300 

Vybrat si
flap steak
# #

Flap steak

Flap steaku vhodné na grilování a steaky nebo pečení v celku. Maso je velmi šťavnaté a silné chuti.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,9 – 1,3 kg ve vakuu.

 

300 

Vybrat si
#

Květová špička steaky – rump steak

Květová špička je velice jemné maso, díky drobným vnitřním tukovým paprskům se steak udrží ve šťavnatém a nevysušeném stavu. I přesto je maso velmi libové.

300 

Vybrat si
nízký roštěnec
# # #

Nízký roštěnec

Maso je vhodné nejen na steaky, ale v celku jej můžete upéct jako roastbeef a vychutnat si křehké růžové plátky jemného hřbetního masa, má málo tuku.

400 

Vybrat si
oponka - skirt steak
# #

Oponka – skirt steak

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,9 – 1,5 kg ve vakuu.

300 

Vybrat si
loupaná plec
# # # #

Plec loupaná

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, vařené k omáčkám. Je vhodná na pečení, vaření a dušení.

260 

Vybrat si
pravá hovězí svíčková
# #

Pravá svíčková v celku

Velmi kvalitní maso, používá se např. na pravý škrábaný tatarák, bifteky, někdo i na dušení, svíčkovou apod.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 1,5 – 2,5  kg ve vakuu.

850 

Vybrat si
veverka - hanger steak
# # #

Veverka – hanger steak

Báječné steakové maso, někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Veverka je pouze jediná na celém jatečném trupu. Je vhodná na: steaky, roastbeef a minutky, dušení a rolády.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,5 – 0,8 kg ve vakuu.

300 

Vybrat si