Vysoký roštěnec – rib eye
Šťavnaté steakové maso s jemnými vlákny, vysoký roštěnec je prorostlejší než nízký a připravíte z něj proto vynikající rib eye steak a také skvělou omáčku.
420 Kč
Vybrat siTermíny březen:
28.3.2025 Brtníky a rozvozy
k dispozici: flap steak, skirt steak, kostky na guláš, květovka-rump cap, váleček, spodní šál, plec, nízký a vysoký roštěnec, hrudí, kosti na polévku
Pokud bude něco navíc, dáme to den před termínem(čtvrtek) v podvečer na facebook!
Zobrazen 10. – 10. z 10 výsledků
Šťavnaté steakové maso s jemnými vlákny, vysoký roštěnec je prorostlejší než nízký a připravíte z něj proto vynikající rib eye steak a také skvělou omáčku.
420 Kč
Vybrat si