Termíny prodeje masa

Termíny červen:

13.6.2025 Brtníky a rozvozy

k dispozici: ledvinky

Pokud bude nějaké masíčko navíc, prosím sledujte ve čtvrtek 12.6.2025 náš facebook kolem 18 hod!

V červenci prodej masíčka nebude, ale budeme se na Vás těšit v srpnu, kde pro Vás máme dva termíny:

15.8.2025 a 29.8.2025 e-shop na tato termíny naskladníme koncem června.

 

Doprava je dle rozvozových tras za částku 100 Kč, objednávka nad 2 000 Kč doprava ZDARMA
+420 739 084 601
0
Menu
E-shop
Vyberte kategorii
HOVĚZÍ MASO

Zobrazuji všech 5 výsledků

Zadní maso

Hovězí zadní maso má širokou škálu využití. Má větší podíl svaloviny a méně šlach než přední maso . Můžete ho péct vcelku i dusit na menší kousky. Připravíte z něj skvělý guláš, maso k omáčce i chutnou roládu. V naší nabídce najdete různé kousky ze zadního masa. Co třeba zkusit BIO hovězí ořech nebo BIO vrchní šál?

Filtrovat maso:
květová špička
# # #

Květová špička v celku – rump cap

Velmi jemné a šťavnaté maso, křehkostí blízké svíčkové. Připravíte roastbeef, Rump steak i tatarský biftek.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca  1,3 – 1,5  kg ve vakuu.

390 

Vybrat si
ořech
# # #

Ořech

Ořech je jemné vláknité libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Je vhodný na pečení v celku (roastbeef), dušení a rožnění.

365 

Vybrat si
spodní šál
# #

Spodní šál

Kvalitní libové hovězí maso. Je maličko tužší než vrchní šál, ale velmi dobře se krájí a porcuje.  Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky.

360 

Vybrat si
hovězí váleček
# #

Váleček

Váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty. Váleček je vhodný k dušení, pečení a na tatarák.

390 

Vybrat si
vrchní šál
# #

Vrchní šál

Libové a přitom šťavnaté zadní maso výrazné chuti a vůně s nejvyšším podílem svaloviny ze zadní čtvrti. Ideální na pečení v celku pod poklicí nebo dušení, rolády, závitky. Čerstvě semleté je vhodné na přípravu tatarského bifteku.

360 

Vybrat si