Hrudí
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.
200 Kč
Vybrat siTermíny říjen:
11.10.2024 Brtníky a rozvozy
k dispozici: líčka, ledvinky, rumpsteak, flank steak, oponka, spodní šál, plec, nízký a vysoký roštěnec
25.10.2024 Brtníky a rozvozy
k dispozici: rumpsteak, spodní šál, plec loupaná, nízký a vysoký roštěnec
Zobrazuji všech 8 výsledků
Hovězí přední maso bývá více prorostlé svalovými vlákny, čímž se stává tučnějším oproti masu zadnímu . O to více se však hodí na pořádně silný a chutný masový vývar. Udělat si z něj můžete také šťavnaté steaky i maso v omáčce. V nabídce pro vás máme třeba BIO hovězí pupek, který využijete při vaření guláše či polévky.
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.
200 Kč
Vybrat siHovězí kostky na guláš jsou kousky masa z předního – plec, krk, kližka.
255 Kč
Vybrat siMaso z krku se skvěle hodí na guláš. Je vhodný zejména pro konzumenty, kteří nemusí kližku. Lehce prorostlé šťavnaté maso. Připravuje se vařené, dušené a pečené pod poklicí, ať už krájené na kostky, plátky či závitky.
250 Kč
Vybrat siLíčko, jak název napovídá, pochází z tváře skotu. Jde o část žvýkacích svalů, která je plná zdraví prospěšného kolagenu, proto je maso z líček tak šťavnaté, ačkoli téměř neobsahuje tuk.
325 Kč
Vybrat siPlec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, vařené k omáčkám. Je vhodná na pečení, vaření a dušení.
260 Kč
Vybrat si