Termíny prodeje masa

Termíny duben:

12.4.2024 Brtníky (výdej 14 – 15 hod) a rozvozy

masíčko navíc bude na facebooku v podvečer 11.4.2024

26.4.2024 Brtníky a rozvozy

 

 

Doprava je dle rozvozových tras za částku 100 Kč, objednávka nad 2 000 Kč doprava ZDARMA
+420 739 084 601
0
Menu
E-shop
Vyberte kategorii
HOVĚZÍ MASO

Zobrazuji všech 8 výsledků

Přední maso

Hovězí přední maso bývá více prorostlé svalovými vlákny, čímž se stává tučnějším oproti masu zadnímu . O to více se však hodí na pořádně silný a chutný masový vývar. Udělat si z něj můžete také šťavnaté steaky i maso v omáčce. V nabídce pro vás máme třeba BIO hovězí pupek, který využijete při vaření guláše či polévky.

Filtrovat maso:
hovězí hrudí
# # #

Hrudí

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.

200 

Vybrat si
hovězí kližka
#

Kližka

Většinou na guláš, komu nevadí klihovaté, používá se i na ostatní omáčky.

260 

Vybrat si
hovězí kostky na guláš
# #

Kostky na guláš

Hovězí kostky na guláš jsou kousky masa z předního – plec, krk, kližka.

255 

Vybrat si
hovězí krk
# #

Krk

Maso z krku se skvěle hodí na guláš. Je vhodný zejména pro konzumenty, kteří nemusí kližku. Lehce prorostlé šťavnaté maso. Připravuje se vařené, dušené a pečené pod poklicí, ať už krájené na kostky, plátky či závitky.

250 

Vybrat si
líčka
#

Líčka

Líčko, jak název napovídá, pochází z tváře skotu. Jde o část žvýkacích svalů, která je plná zdraví prospěšného kolagenu, proto je maso z líček tak šťavnaté, ačkoli téměř neobsahuje tuk.

322 

Vybrat si
hovězí plec
# # #

Plec

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení.

240 

Vybrat si
loupaná plec
# # # #

Plec loupaná

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, vařené k omáčkám. Je vhodná na pečení, vaření a dušení.

260 

Vybrat si
Hovězí pupek
# #

Pupek

Pupek je přední hovězí maso. Pupek je vhodný na vaření gulášů a polévek.

170 

Vybrat si