Hrudí
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.
200 Kč
Vybrat siTermíny 2025:
24.1.2025 Brtníky – výdej 14:00-15:30 hod
14.2.2025 Brtníky a rozvozy
k dispozici: flank steak, kostky na guláš, rump cap, vrchní a spodní šál, plec, kosti na polévku
28.2.2025 Brtníky a rozvozy
k dispozici: rumpsteak, flank a flap steak, oponka, kostky na guláš, květovka-rump cap, spodní šál, kližka, falešná svíčková, nízký a vysoký roštěnec, kosti na polévku
Pokud bude něco navíc, dáme to den před termínem(čtvrtek) v podvečer na facebook!
Zobrazuji všech 8 výsledků
Hovězí přední maso bývá více prorostlé svalovými vlákny, čímž se stává tučnějším oproti masu zadnímu . O to více se však hodí na pořádně silný a chutný masový vývar. Udělat si z něj můžete také šťavnaté steaky i maso v omáčce. V nabídce pro vás máme třeba BIO hovězí pupek, který využijete při vaření guláše či polévky.
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.
200 Kč
Vybrat siHovězí kostky na guláš jsou kousky masa z předního – plec, krk, kližka.
265 Kč
Vybrat siMaso z krku se skvěle hodí na guláš. Je vhodný zejména pro konzumenty, kteří nemusí kližku. Lehce prorostlé šťavnaté maso. Připravuje se vařené, dušené a pečené pod poklicí, ať už krájené na kostky, plátky či závitky.
260 Kč
Vybrat siLíčko, jak název napovídá, pochází z tváře skotu. Jde o část žvýkacích svalů, která je plná zdraví prospěšného kolagenu, proto je maso z líček tak šťavnaté, ačkoli téměř neobsahuje tuk.
325 Kč
Vybrat siPlec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, vařené k omáčkám. Je vhodná na pečení, vaření a dušení.
260 Kč
Vybrat si