Termíny prodeje masa

Termíny říjen:

11.10.2024 Brtníky a rozvozy

k dispozici: líčka, ledvinky, rumpsteak, flank steak, oponka, spodní šál, plec, nízký a vysoký roštěnec

25.10.2024 Brtníky a rozvozy

k dispozici: rumpsteak, spodní šál, plec loupaná, nízký a vysoký roštěnec

 

 

 

Doprava je dle rozvozových tras za částku 100 Kč, objednávka nad 2 000 Kč doprava ZDARMA
+420 739 084 601
0
Menu
E-shop
Vyberte kategorii
HOVĚZÍ MASO

Zobrazen 1. – 9. z 35 výsledků

Obchod

Vyberte si prvotřídní BIO maso z českého ekologického chovu.

Filtrovat maso:

Dárkový poukaz

Dárkový poukaz na nákup bio hovězího masíčka dle vlastního výběru

500 2000 

Vybrat si
hovězí dršťky
#

Dršťky prané

Dršťky jsou vhodné na velmi oblíbenou dršťkovou polévku.

100 

Vybrat si
# #

Falešná svíčková v celku

Velmi jemné maso vhodné na dušení, rychlé pečení nebo ragú, nejlepší maso na sváteční svíčkovou omáčku, používá se i na tatarák.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 1,5 – 2,0  kg ve vakuu.

390 

Vybrat si
flank steak
# #

Flank steak

Flank steak je hovězí maso z pupku. Jeho nejlibovější část. Flank steaku vhodné na grilování a steaky nebo pečení v celku.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,7 – 1,3 kg ve vakuu.

 

300 

Vybrat si
flap steak
# #

Flap steak

Flap steaku vhodné na grilování a steaky nebo pečení v celku. Maso je velmi šťavnaté a silné chuti.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 0,9 – 1,3 kg ve vakuu.

 

300 

Vybrat si
hovězí hrudí
# # #

Hrudí

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé pečení, dušení.

200 

Vybrat si
# # #

Játra

Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových knedlíčků do polévky.

60 

Vybrat si
hovězí jazyk
# #

Jazyk

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení.

Prodává se v celku.

Hmotnost 1 kusu je cca 1,1 – 1,7  kg ve vakuu.

70 

Vybrat si
hovězí kližka
#

Kližka

Většinou na guláš, komu nevadí klihovaté, používá se i na ostatní omáčky.

260 

Vybrat si